Blog
Revoluce v párování na Heurece: Simple pairing

Revoluce v párování na Heurece: Simple pairing

Srovnávače zboží
Nikola Holušová | Specialista na zbožové srovnávače a PPC

Nikola Holušová

06.04.2022
·
1 min čtení

V minulém roce nám Heureka slíbila nový nástroj pro usnadnění párování produktů a právě teď jej máte ve svých účtech i vy. Jako certifikovaná agentura jsme měli možnost tento nástroj vyzkoušet přednostně a musíme říct, že nás velmi mile překvapil.

V minulosti jsme museli k úpravě produktů využívat externí nástroje, v našem případě Mergado a nebo Xemel. Zde pak docházelo k úpravám kategorií a názvů, případně parametrů, což popravdě u některého zboží byl pěkný oříšek.

Simple Pairing naleznete po přihlášení do administrace na stránce: https://sluzby.heureka.cz/obchody/parovani-nabidek/ a pak už se můžete vrhnout na párování, které je doslova na jeden klik.

Na stránce pak máte možnost filtrování produktů podle toho, které chcete párovat a nebo máte možnost zobrazení již vyřešených produktů případně odložených produktů:

Jestliže jste našli shodnou produktovou kartu, na kterou byste rádi svůj produkt napárovali, pak stačí zakliknout “To je ono”, případně pokud karta nesouhlasí, tak párování odmítnout:

Při párování můžete narazit také na produkt, u kterého vám nebude nabídnuta produktová karta k napárování. V takovém případě můžete produkt odložit a nebo se pokusit vyhledat vhodnou produktovou kartu na Heurece. Dle našich zkušeností, pokud vám není nabídnuta vhodná produktová karta, tak většinou není založená a je potřeba počkat.

Je to jednoduché, že? Oceňujeme, že v rámci párovacího nástroje, můžeme vše dělat v rámci administrace Heureky, není potřeba složitě přepisovat jednotlivé elementy a doufat, že po načtení Heurekou, bude daný produkt spárován. Zároveň máme možnost si vybrat, na jakou produktovou kartu se produkt napáruje a případně vybrat jinou kartu, která bude vhodnější.

Už jste Simple Pairing vyzkoušeli? A jaké jsou vaše první dojmy? Podělte se s námi.

Přejděte na Google Analytics 4 hned – vyhnete se chaosu v datech

Přejděte na Google Analytics 4 hned – vyhnete se chaosu v datech

Analytika a reporting E-shop PPC

Vít Kahánek Analytik a PPC specialista

20.04.2022
·
3 min čtení
Začněte biddovat jednoduše se Simple Bidding

Začněte biddovat jednoduše se Simple Bidding

Srovnávače zboží

Nikola Holušová Specialista na zbožové srovnávače a PPC

10.03.2022
·
2 min čtení
Rubriky